Phoenix Star: o Eexplorare detaliată a slotului video

Phoenix Star este un slot captivant dezvoltat de Amusnet Interactive Ltd, care aduce jucătorilor o experiență de joc plină de culoare și dinamism. Acest joc cu 5 role și 40 linii fixe este conceput pentru a oferi o experiență captivantă, cu un set diversificat de simboluri și caracteristici care contribuie la atractivitatea sa. În acest articol, vom explora în detaliu funcționalitățile acestui slot, inclusiv simbolurile, caracteristicile speciale și modul în care funcționează runda de Gamble.

Structura și simboluri

Phoenix Star se prezintă cu 5 role și 40 de linii fixe, oferind o combinație variată de simboluri și funcții. Slotul include 10 simboluri, dintre care două au roluri speciale: Wild și Scatter. Simbolul Wild are capacitatea de a înlocui alte simboluri pentru a forma combinații câștigătoare, în timp ce simbolul Scatter declanșează funcții speciale sau bonusuri atunci când apare în număr suficient.

Toate combinațiile câștigătoare sunt plătite de la stânga la dreapta, ceea ce înseamnă că jucătorii trebuie să formeze linii de simboluri identice începând de pe primul role din partea stângă pentru a obține câștiguri. Totuși, simbolul Scatter are o excepție de la această regulă, fiind capabil să plătească câștiguri indiferent de poziția sa pe role.

Funcția gamble

Una dintre caracteristicile interesante ale Phoenix Star este runda Gamble, care le oferă jucătorilor oportunitatea de a-și multiplica câștigurile recente. Această funcție devine activă atunci când se formează o combinație câștigătoare și este accesibilă prin apăsarea butonului „Gamble”.

Când funcția Gamble este activată, ecranul se schimbă pentru a afișa o carte cu fața în jos care se aprinde intermitent în culorile roșu și negru. Jucătorii trebuie să ghicească culoarea cărții, având opțiunea de a alege între „Roșu” și „Negru”. Dacă alegerea este corectă, suma din câmpul „Sumă Gamble” este dublată și jucătorul poate continua să joace, cu riscul de a pierde suma actuală dacă ghicește greșit. Dacă jucătorul dorește să încheie jocul Gamble, poate activa butonul „Colectează”, iar câștigul acumulat va fi transferat în câmpul „Balanță”.

Este important de menționat că dacă jucătorul greșește, suma din câmpul „Câștig” este pierdută și jocul Gamble se încheie. De asemenea, suma maximă câștigată în runda Gamble este specificată în Tabelul de plată, iar numărul de încercări Gamble este predefinit și poate varia între 1 și 5, în funcție de setările jocului.

Mod învârtire bonus

Phoenix Star oferă și un Mod Învârtire Bonus care poate fi activat de către operatorii casino în timpul jocului de bază. Acest mod le oferă jucătorilor un anumit număr de învârtiri bonus, fără a afecta soldul lor actual. Valoarea pariului și numărul de linii din Modul Bonus Învârtire sunt fixe și nu pot fi modificate de jucător în această etapă.

Este de asemenea important de știut că în timpul Modului Învârtire Bonus, funcția Jackpot Cards nu poate fi activată și nu există contribuții la nivelurile jocului. Acest lucru înseamnă că învârtirile bonus nu influențează progresul în cadrul funcției Jackpot Cards.

Funcția jackpot cards

Funcția Jackpot Cards este o caracteristică aleatoare și captivantă disponibilă în Phoenix Star. Aceasta oferă jucătorilor șansa de a câștiga premii suplimentare prin intermediul unui sistem cu patru niveluri de jackpot. Fiecare nivel este reprezentat de o culoare diferită de cărți:

  • TREFLĂ – Nivelul 1 (cea mai joasă valoare)
  • CARO – Nivelul 2
  • CUPĂ – Nivelul 3
  • PICĂ – Nivelul 4 (cel mai înalt)

Fiecare nivel de jackpot are o valoare și o valută afișată pe partea dreaptă a simbolului de carte corespunzător. Contribuția pentru fiecare nivel este calculată pe baza unui procent din pariul jucătorului, fără a se deduce nicio sumă din pariul jucătorului.

Funcția Jackpot Cards poate fi declanșată la întâmplare, după finalizarea unui joc și colectarea tuturor câștigurilor. Când această funcție este activată, jucătorii sunt garantați să câștige unul dintre nivelurile de jackpot. Funcția Jackpot Cards se joacă deasupra jocului de bază și nu închide sesiunea curentă de joc. După încheierea rundei Jackpot Cards, jocul de bază va continua, iar funcția de Joc Automat se oprește temporar.

Phoenix Star este un slot video ce oferă o experiență de joc variată și captivantă, cu multiple caracteristici care îmbogățesc jocul de bază. De la simbolurile Wild și Scatter, la runda Gamble și funcția Jackpot Cards, fiecare element al jocului este conceput pentru a oferi jucătorilor oportunități interesante și potențialul de câștiguri semnificative. Fie că preferi riscul asociat cu runda Gamble sau vizezi câștigurile mari oferite de funcția Jackpot Cards, Phoenix Star are ceva de oferit pentru fiecare tip de jucător.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *